Flexibel
Vakkundig
Kwaliteit
 • Diensten

  JIBO Schilderwerken is een allround professioneel schildersbedrijf. Uw opdracht wordt bij JIBO Schilderwerken deskundig en met zorg behandeld.

  In een persoonlijk gesprek worden uw wensen en eisen uitgebreid besproken en kunnen wij u uitgebreid adviseren over het gebruik van kleuren.

  Voor onder andere de onderstaande werkzaamheden bent u bij Jibo Schildwerken aan het juiste adres:

   

   

 • Schilderwerk

  Het binnenschilderwerk

  Allereerst is binnnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

  Het buitenschilderwerk

  Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van de ondergrond. Zeker met ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud waardoor er meer behandelingen noodzakelijk zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen. Jibo Schilderwerken biedt u de mogelijkheid om u woning of bedrijfspand in optimale conditie te houden.

 • Houtrotreparatie

  Houtrotreparatie

  Een houtrotreparatie kunt u laten uitvoeren door Jibo Schilderwerken. Naast een specialist in schilderwerkenzaamheden, hebben wij ook ruime ervaring in het uitvoeren van een houtrotreparatie. Dit kunnen wij snel en efficient doen. Bovendien kunnen wij een houtrotreparatie uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs.

  Een geslaagde houtrotreparatie

  Een houtrotreparatie is nodig als u last heeft van houtrot aan uw kozijn of deur. Wanneer u houtrot tegenkomt dan is het nodig om snel een houtrotreparatie uit te voeren. Als u niet tijdig een houtrotreparatie laat uitvoeren, dan wordt de schade aan uw kozijn of deur als maar groter. De vakmensen van Jibo Schilderwerken kunnen werkelijk bij ieder pand een houtrotreparatie uitvoeren. Zij doen dit altijd zeer snel en vakkundig. Onze mensen beschikken over de  juiste kennis en kunde en leveren daarom ook maatwerk.

 • Wandafwerking

   Wandafwerking

  • Sausen van wanden en plafonds.
  • Latex spuiten van wanden en plafonds.
  • Het (airless) spuiten van latex/ muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichbaar is. Terwijl als je wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat.
  • Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen:
  • Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijnstructuur bv. spack of granol), kunnen door deze methode dus ideaal behandeld worden.

  Wij hanteren zowel de traditionele airless spuittechniek als de unieke luchtondersteunende Easy spray spuittechniek. Voor het spuiten van muren en plafond gebruiken wij meestal het Airless systeem, zeker als de ruimtes leeg zijn en nevel geen bezwaar is. Tevens is dit systeem het meest geschikt voor grote opdrachten waar veel M2 gespoten dienen te worden. Voor ruimtes waar veel afgedekt moet worden en nevel niet gewenst is nemen we vaak het Easy spray systeem van Wagner.
   
  Voordelen Airless

  • Grote laagdikte = altijd dekkend
  • Veel druk = sneller spuiten
  • Groter spuitstraal = sneller werken

  Prijzen vanaf 5,50 euro per m2. afhankelijk van de te gebruiken verfsoorten, kleur(en) en hoeveelheid m2.

 • Behangen

 • Stucen